Milan hoće da vrati Ančelotija

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan hoće da vrati Ančelotija

Italijanski posrnuli gigant Milan ima ideju da iskoristi sukob u Napoliju i na mesto trenera vrati Karla Anćelotija, navodi list Tutosport.

Kroz turbulentan period prolazi Ančeloti na jugu Italije zbog nesuglasica igrača sa predsednikom Aureliom De Laurentisom, pošto je stao na stranu tima priča se da odlazi.

Zato bi "rosoneri", na predlog tehničkog direktora Paola Maldinija kome je baš Ančeloti bio trener na San Siru, mogli da ponude "izlaz" trofejnom stručnjaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Napulja.

Ančeloti, nekadašnji i fudbaler Milana, na klupi tog velikana pravio je velike uspehe u periodu od 2001. do 2009. godine osvajanjem dve Lige šampiona i jednog Skudeta.

Trenutno je na klupi "rosonera" Stefano Pioli i to nakon što je nedavno smenio Marka Đampaola, ali uprava kluba traži veće ime kako bi izašao iz rezultatske krize.

Milan je posle 12. kola tek na 14. mestu na tabeli Serije A i u narednom meču čeka upravo Napoli 23. novembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROMENA NA KLUPI ROSONERA: Milan bi da vrati trenersku LEGENDU u svoje redove

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019

Italijanski posrnuli gigant Milan ima ideju da iskoristi sukob u Napoliju i na mesto trenera vrati Karla Anćelotija, navodi list Tutosport.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.