Milan - Vezista u trejd bloku, stiže nova ponuda!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 12:32

Milan - Vezista u "trejd bloku", stiže nova ponuda!

Razmena sve realnija, pitanje je samo sa kim?

Pisali smo da bi Milan mogao da trejduje vezistu Lukaša Paketu, za Brazilca je zainteresovan Pari sen Žermen, a pretpostavlja se da bi put "San Sira" mogao da krene Leandro Paredes.

Ipak, Argentinac ima previsoku platu za "Rosonere", pa se traže druge opcije, sada se pojavila jedna u Lisabonu.

Benfika je zainteresovana za Paketu, Milan neće pristati da ga proda za manje od 28 miliona evra, pa bi i "Orlovi" mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da razmisle o trejdu.

Poznato je da su "Rosoneri" zainteresovani za vezistu lisabonskog kluba Florentina Luisa, pokušavali su da ga dovedu u prethodna dva roka, ali je Benfika tražila previše novca.

Navodno uprava kluba sa "Luža" razmatra potencijalni trejd u kojem bi Luisa poslali na "San Sira" za usluge Lukaša Pakete.

Videćemo da li će se odlučiti za tako nešto ili će možda tražiti doplatu od "Rosonera", ali sve je izvesnije da Paketa napušta Milano, videćemo samo u kakvoj formuli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.