Milan Tomić: Manje grešaka, napokon

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Tomić: Manje grešaka, napokon

Trener crveno-belih u nekoliko rečenica analizirao ubedljiv trijumf protiv Mornara.

Foto: MN Press

Crvena zvezda mts produžila je "jadranski" niz pobeda na 8-0 još jednim ubedljivim trijumfom.

Ekipa Milana Tomića lišila je neizvesnosti još jednu svoju utakmicu u ABA ligi i sa 104 ubačena poena protiv Mornara napravila odličan uvod u naredno kolo i subotnji "večiti derbi".

Nakon meča, u kojem su značajnu minutažu dobili Zvezdini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rezervisti Dušan Ristić, Boriša Simanić i Nemanja Nenadić, Zvezdin šef struke sažeo je svoju ocenu u nekoliko rečenica.

"Jedino što mogu da kažem za ovaj meč je da smo u trećoj četvrtini primili 27 poena. To je jedini negativan detalj, za sve ostalo mislim da su igrači uradili kako smo rekli pre meča i da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, sa 26 asistencija i sa napokon 10 izgubljenih lopti", dodao je on.

Tomić je pre utakmice tražio od svojih igrača da kontrolišu protivnikov šut za tri i to je ostvareno (5/26), kao što je i značajno smanjen prosek grešaka u napadu, zbog kojih je Zvezda u meču protiv Monaka izgubila čak 21 loptu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.