Milan Smiljanić u OFK Beogradu

Izvor: B92, 21.Jan.2023, 02:05

Milan Smiljanić u OFK Beogradu

Iskusni fudbaler Milan Lola Smiljanić karijeru bi mogao da završi u OFK Beogradu.

On je, posle drugog mandata u Partizanu, pre šest meseci prešao u Mornar iz Bara, ali prema poslednjim informacijama vratiće se u prestonicu Srbije i biti deo projekta "romantičara".

Jedan od rukovodilaca OFK Beograda je bivši saigrač Smiljanića iz Partizana, Stefan Babović, te je on bio spona u pregovorima koji su uspešno realizovani.

Popularni "Lola" je u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osim Partizana, igrao za Espanjol, Hihon, Makabi iz Netanje, Pert Glori, Hapoel Aškelon i Genčerbirligi.

OFK Beograd će pokušati da se, sa novom upravom, vrati na staze stare slave i Milan Smiljanić će biti deo tog poduhvata.

Trenutno nastupaju u Srpskoj ligi "Beograd" sa aspiracijama da se plasiraju u Prvu ligu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.