Milan Pavkov konačno konkretan – asistencija!

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 13:12

Milan Pavkov konačno konkretan – asistencija!

Al-Fejha, čije boje brane trojica srpskih internacionalaca, kolo pre kraja dočekaće lidera prvenstva i može doprineti epilogu kojem se nada Kristijano Ronaldo.

Dugo nismo čuli ništa za Milana Pavkova. Od odlaska iz Zvezde u saudijsku Al-Fejhu kod Vuka Rašovića malo toga konkrentog daje nekadašnji napadač Zvezde ovom klubu.

Ove sezone, za blizu 900 minuta u igri na 21 utamici, gol i tri asistencije učinak su rabustnog Begečanina.

Utakmice uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počinje sa klupe, dve zaredom nije ni ulazio u igru do ove runde, ali je na ovoj poslednjoj, protiv Al-Raeda, bio jedan od najzaslužnijih za egal (1:1) koji je Al-Feihi doneo vredan bod u borbi za opstanak.

Al-Raed očito "leži" Pavkovu pošto je protiv ovog tima postigao zasad jedini gol ove sezone, još u januaru.

Dva kola pre kraja ekipa je van opasne zone, doduše tek tri boda ispred prvog tima "ispod crte".

Dakle, opstanak u eliti i dalje nije matematički osiguran a tek slede velika iskušenja - prvo naredno je ono najveće moguće, meč sa liderom i najjačim kandidatom za osvajanje titule Al-Itihadom.

Biće to veliki ispit za Rašovića, Stojkovića i Pavkova, i utakmica koju će sa pojačanom pažnjom čekati i Ronaldov Al-Nasr koji se jedino uz kiks rivala može nadati prolasku kroz cilj kao prvi u naredne dve runde,

Al-Nasr zaistaje tri boda za Al-itihadom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.