Milan, Napoli... Konte ima želju da vodi samo jedan klub

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 11:26

Milan, Napoli... Konte ima želju da vodi samo jedan klub

Italijanski trener Antonio Konte je već dugo bez posla.

On je posle rastanka sa Totenhemom na proleće 2023. godine i dalje nezaposlen, a uveliko se govori i spekuliše koji bi mogao da bude novi klub ovog italijana.

Najviše se Konte dovodi u vezu sa ekipom Milana, gde se klupe uveliko drma Stefanu Pioliju. Ništa nije bolje ni u Napoliju koji je već promenio tri trenera od starta sezone, pa se zbog toga Konte spominje da bi mogao u narednom periodu postati trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dalje aktulenog šampiona Italije.

Ali prema pisanju renomiranog Nemačkog sajta "Bild", Konteova najveća želja je da postane trener Bajerna.

Bavarci se nalaze u velikoj krizi rezultata, titula se čini kao da je izgubljena, jer je Bajer Leverkuzen na osam bodova, dok je velikan iz Minhena poražen u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Lacija.

Mada kao glavni kandidat da zameni Tomasa Tuhela (od koga navijači zahtevaju da podnese ostavku) na klupi Bajerna je Zinedin Zidan.

Konte ima dobar CV, jer je u svojoj trenerskoj karijeri osvajao titule u Premijer ligi i u Seriji A, i sigurno da bi voleo kada bi to ponovio i u Bundesligi u redovima jedne od najslavnijih ekipa u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.