Milan Jovanović u Anderlehtu do 2014!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Jovanović u Anderlehtu do 2014!

Saga o prelasku Milana Jovanovića u Anderleht je ušla u završnu fazu! Reprezentativac Srbije će do kraja nedelje otići iz Novog Sada u Brisel i ozvaničiti saradnju sa čelnicima najtrofejnijeg belgijskog kluba i potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju o nastavku saradnje do juna 2014.
Anderleht je bio najozbiljniji i najuporniji u trci za dovođenje Srbina i pobedio je u konkurenciji Šalkea, Galatasaraja i nekoliko klubova sa Bliskog istoka.

Čelnici belgijskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su u Liverpulu priveli kraju pregovore sa kolegama iz engleskog kluba o načinu transfera 30–godišnjeg krilnog napadača koji je dobio odrešene ruke da napusti Enfild.
U Liverpulu su saopštili da Jovanović može bez obeštećenja da napusti klub, ali je problem što napadač ima ugovor na još dve godine i garantovana primanja od preko četiri miliona evra godišnje.
Čelnici Anderlehta mogu da ponude Srbinu maksimum milion i po evraa po sezoni, pa su iz belgijskog kluba tražili da Liverpul isplati jednokratnu odštetu Jovanoviću za raskid ugovora. Ta svojevrsna kompenzacija pomogla je Lanetu da pristane da zaigra za Anderleht za gotovo tri puta manje novca nego u Liverpulu.
Mediji tvrde da su Crveni juče prihvatili da isplate Jovanovića da bi smanjili troškove, a nagađa se između milion i dva miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.