Milan: Baloteli kažnjen, ali se nije sukobio sa policajcem

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan: Baloteli kažnjen, ali se nije sukobio sa policajcem

Italijanski Milan demantovao je izveštaje medija da se fudbaler tog kluba Mario Baloteli sukobio sa saobraćajnim policajcem na aerodromu u Milanu.
Klub je saopštio da je Baloteli kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, ali da nije ušao u raspravu sa policajcem.
Prema pisanju italijanskih medija, Baloteli je otišao na aerodrom po nekoliko prijatelja, kada mu je rečeno da pomeri vozilo pošto se parkirao u zoni gde to nije dozvoljeno.
Baloteli je, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prenela Gazeta delo sport, prvo poslušao policajce, ali je potom ponovo nepropisno stao, posle čega mu je napisana kazna.
Ovaj kontroverzni fudbaler je zbog toga navodno burno reagovao i verbalno se sukobio sa saobraćajcem, posle čega je intervenisala policija i smirila situaciju.
Baletoli se prošle nedelje vratio u Italiju, pošto ga je Milan za 20 miliona evra kupio od engleskog Mančester sitija.
On je na debiju za novi klub postigao dva gola u pobedi 2:1 nad Udinezeom u Seriji A.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baloteli već kažnjen u Milanu!

Izvor: Sportal.rs, 07.Feb.2013

Italijanski Milan demantovao je da se fudbaler tog kluba Mario Baloteli sukobio sa saobraćajnim policajcem na aerodromu u Milanu. Klub je saopštio da je Baloteli kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, ali da nije ušao u raspravu sa policajcem, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Milan: Baloteli kažnjen, ali se nije sukobio sa policajcem

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2013, 12:07

Italijanski Milan demantovao je izveštaje medija da se fudbaler tog kluba Mario Baloteli sukobio sa saobraćajnim policajcem na aerodromu u Milanu..."Ludilo" se nastavlja.. - Mario Baloteli.. ..Klub je saopštio da je Baloteli kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, ali da nije ušao u raspravu sa policajcem... ..Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.