Milan - 43 miliona u kasi, gorčina u klubu!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan - 43 miliona u kasi, gorčina u klubu!

Zaradiće, ali siću, kako sada stvari stoje. A opet, da li je sve pitanje loše procene?

U Italiji nije pokazao ništa za godinu dana, bio je prinuđen da ode, i to na pozajmicu u Sevilju.

Sada Milan traži napadača, deo navijača uzdiše za Andre Silvom koji se preporodio u Primeri.

Sevilja ima pravo otkupa i najavili su da će sigurno to iskoristi, direktor Kaparos je potvrdio da će isplatiti Milan pre kraja sezone, ako Portugalac koji je dao osam golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u šampionatu ovako nastavi.

Milan će zaraditi ukupno 43 miliona evra, 4 su već uzeli za pozajmicu, 39 je otkup, dakle ukupno 43 miliona.

Neko bi rekao dobar posao, međutim, Portu su platili 40, dakle, mala je zarada, a čini se da bi im zlata vredeo i da je momak koga je Ronaldo preporučivao Realu pre dve sezone, spreman za veliki klub i da bi već mogao u PL za par godina.

"Morao sam da odem", kaže Silva, ne pada mu na pamet da se vraća, a oni koji brane potez bivše uprave tvrde da je ovo dokaz da je italijanska liga mnogo jača od španske i da Silva nije bio ni blizu ovakve forme jer prosto, mnogo je teže davati golove na Apeninima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.