Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2021, 21:30

Miković i Mićović pred potpisom za Mornar

Baranima stižu još dvojica novajlija

U senci bombastičnih transfera koje su napravili Partizan, Crvena zvezda i Budućnost, pa i Cedevita Olimpija, svoj tim za novu sezonu pravi Mornar.

Dvojica igrača su stigla u Bar, Gligorije Rakočević i Kori Dejvis, a uskoro će još dvojica: Strahinja Mićović i Milija Miković.

Krilni centar Miković je rođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Baranin, karijeru je počeo u Mornaru, a igrao je i za Šentjur, Bosnu, mađarski ZTE, Goricu, a prošle sezone je nastupao za Šibenku.

Beograđanin Mićović se takođe vraća u Mornar, za koji je igrao od 2017. do 2019. godine. Krilni centar je počeo karijeru u beogradskom Radničkom, pa je igrao za OKK Beograd, FMP, Borac Čačak, Igokeu, a nakon prvog mandata u Mornaru bio je u Nemačkoj, u Miteldojčeru, pa Telekom Bonu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićović novi košarkaš Mornara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2021, 12:24

Krilni centar Strahinja Mićović novi je košarkaš Mornara, saopštio je klub iz Bara...Dvadesetdevetogodišnji Beograđanin vraća se u Bar, gde je igrao u periodu od 2017. do 2019. godine...Minule dve sezone proveo je u Mitldojčeru i Bonu, a pre prvog mandata u Bar nosio je dres Igokee, čačanskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.