Mikica Vesnić sportista godine u Užicu

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikica Vesnić sportista godine u Užicu

Automobilski as, ovogodišnji šampion centralne Evrope na kružnim stazama, Milovan Vesnić proglašen je za najboljeg sportistu Užica u 2013. godini.

Primajući nagradu od Sportskog saveza grada Užica na svečanoj dodeli u Narodnom pozorištu Vesnić je istakao da mu je čast da je proglašen najboljim u godini kad Užice ima toliko kvalitetnih sportista.

"Želim da izrazim zahvalnost svima koji su mi pomogli da budem ovde gde jesam. Zadovoljstvo je utoliko veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada sredina u kojoj ziviš i radiš prepozna tvoje uspehe i nagradi te za njih. Užice je iznedrilo veliki broj vrhunskih sportista i drago mi je da sam uspeo da stanem rame uz rame sa takvim imenima", poručio je Vesnić.

On je pre sedam dana u Italiji primio od predstavnika Svetske automobilske federacije nagradu za najboljeg u konkurenciji vozača iz 12 zemalja Evrope.

Prema oceni Sportskog saveza titula najboljeg kluba u ovoj godini pripala je Košarkaškom klubu Sloboda,koji se plasirao iz Prve košarkaške u Super ligu, gde je osvojio sedmo mesto i plasirao se u završnicu Kupa Radivoja Koraća.

Tadašnji trener Slobode Vladimir Đokić proglašen je najuspešnijim trenerom godine. Za sportski rad i amatersko angažovanje u razvoju košarke nagrađen je Miroslav Radošević.

Vladan Ristanović nagrađen je za pedagoško-vaspitni rad i unapređenje praktičnog i teoretskog rada fizičkog vaspitanja učenika srednjih škola.

Za doprinos razvoju fudbalskog sporta mladih selekcija Fudbalskog kluba Sloboda nagrađen je Zoran Kljajić.

Biciklista Marko Pavlović proglašen je za najboljeg sportistu pionira.Streljačica Jovana Dragačevac za najbolju sportistkinju kadeta ,a strelac Borko Vasiljević za najboljeg sportistu juniora.

Za postignute rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u tradicionalnim sportovima Danijela Popović nagrađena je specijalnim priznanjem.

Sportski savez Užica za životno delo nagradio je Ratka Jokića, za dugogodišnji stvaralački rad u fudbalu i Slobodana Jankovića, za dugogodišnji stvaralački rad u košarci.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mikica Vesnić sportista godine u Užicu

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Automobilski as, ovogodišnji šampion centralne Evrope na kružnim stazama, Milovan Vesnić proglašen je za najboljeg sportistu Užica u 2013. godini.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.