Mikecu srebro u Nju Delhiju i olimpijska viza

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikecu srebro u Nju Delhiju i olimpijska viza

Srebrnom medaljom u disciplini vazdušni pištolj na Svetskom kupu u Nju Delhiju Damir Mikec osvojio je kvotu za Olimpijske igre u Tokiju.
Srpski strelac je drugog dana Svetskog kupa u Nju Delhiju osvojio srebrnu medalju vazdušnim pištoljem i tako izborio kvotu za Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre u Tokiju!

Mikec je u disciplini vazdušni pištolj ostvario rezultat od 239,3 kruga, dok je pobedio Indijac Čaudari Saurab sa 245. Treće mesto pripalo je Veiju Pangu iz Kine sa 215,2 kruga. 
Ovo je druga viza za OI 2020. za srpsko streljaštvo i srpski sport uopšte, posle kvote koju je Zorana Arunović osvojila na Svetskom prvenstvu u Čangvonu.
Sem Mikeca, danas je vazdušnim pištoljem gađao i Dimitrije Grgić, koji je zauzeo 21. mesto. U takmičenju malokalibarskom puškom iz trostava učestvovali su Milenko Sebić (18. pozicija) i Stevan Pletikosić (48. mesto).  
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Damiru Mikecu srebro na Svetskom kupu i olimpijska viza

Izvor: Danas, 24.Feb.2019

Damir Mikec je drugog dana Svetskog kupa u Nju Delhiju osvojio srebrnu medalju vazdušnim pištoljem i tako izborio kvotu za Olimpijske igre u Tokiju, saopštio je Streljački savez Srbije. Članak Damiru Mikecu srebro na Svetskom kupu i olimpijska viza se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Mikec osvojio srebro na Svetskom kupu i izborio kvotu za OI u Tokiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2019

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec osvojio je danas srebrnu medalju vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Nju Delhiju i izborio kvotu za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju...Mikec je u finale ušao kao četvrtoplasirani u kvalifikacijama, a srebro je osvojio sa 239,3 kruga, saopštio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.