Mikec osvojio novu zlatnu medalju na Mediteranskim igrama

Izvor: Beta, 01.Jul.2022, 17:22

Mikec osvojio novu zlatnu medalju na Mediteranskim igrama

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec osvojio je danas zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, u disciplini vazdušni pištolj.Mikec je do svog drugog zlata na Igrama u Oranu došao pošto je u finalu bio bolji od turskog predstavnika Ismaila Kelesa sa 16:8.Bronza je pripala italijanskom takmičaru Luki Teskoniju.Mikec je prethodno osvojio zlato u mešovitom paru sa Zoranom Arunović."Nakon ovog finala koje je bilo veoma teško, malo sam i zaplakao od sreće, jer je ovo za mene veoma emotivno. Mediteranske igre su moje omiljeno takmičenje i nemam reči kojima bih mogao da opišem kako se osećam. Konkurencija je bila veoma dobra. Nisam dobro počeo, pa sam se do kraja finala trudio da nadoknadim zaostatak, verovao sam u sebe. Srećan sam što je Srbija, zahvaljujući ovom rezultatu, stigla do još jedne zlatne medalje. Ostaje mi da sada navijam za moje kolege da još uvećaju bilans medalja za Srbiju", rekao je Mikec, preneo je Olimpijski komitet Srbije (OKS).Mikecu je ovo ukupno šesta medalja u pet nastupa na Mediteranskim igrama.Srbija je došla do 18. medalje na Igrama u Oranu, od čega su strelci osvojili četiri.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova medalja za Srbiju u Oranu - Kukolj osvojio bronzu

Izvor: RTS, 01.Jul.2022

Džudista Aleksandar Kukolj osvojio je bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu. . Aleksandar Kukolj je Srbiji doneo novu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, u kategoriji do 100 kilograma... Kukolj je u borbi za bronzanu medalju savladao Merta Šišmanlara iz...

Nastavak na RTS...

Zorana Arunović osvojila bronzu na Mediteranskim igrama

Izvor: B92, 02.Jul.2022, 13:19

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u disciplini vazdušni pištolj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.