Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 15:31

Mikaela Šifrin slavila u Zalbahu

Osvajačica malog Kristalnog globusa u slalomu je do trijumfa i ukupno 97. pobede u Svetskom kupu stigla rezultatom 1;53,22 minuta.
Norvežanka Mina Holtman je napredovala za šest pozicija i na kraju je osvojila drugo mesto sa 0,54 sekundi zaostatka za pobednicom. Na poslednji stepenik pobedničkog postolja popela se Šveđanka Ana Sven Larson koja je od Šifrin bila sporija za 0,63 sekunde.
Šifrin je takmičenje u slalomu završila kao prva sa 830 bodova, druga je Nemica Lena Dir sa 508, a treća Slovakinja Petra Vlhova sa 505 bodova.
U generalnom poretku Svetskog kupa vodi švajcarska skijašica Lara Gut Behrami sa 1.654 boda, druga je Šifrin sa 1.409, a treća Italijanka Federika Brinjone sa 1.372.
Sutr
...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.