Mijović pred Šljonsk: Odbrana je ključ

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 15:03

Mijović pred Šljonsk: Odbrana je ključ

Košarkaši Budućnosti u trećem kolu Evrokupa na svom terenu će dočekati ekipu Šljonska.

Posle dva kola ekipa iz Podgorice ima polovičan učinak, pretpeli su poraz od Turk Telekoma u prošlom kolu, a u prvom su savladali Lijetkabelis.

"Ponoviću još jednom, kao i pre svakog prethodnog meča. Odbrana je ključ uspeha. Moramo da usporimo bekovsku liniju rivala, ne smememo da dozvolimo otvorene pozicije za šut, greške, a samim tim i poene iz tranzicije, moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebno da vodimo računa o odličnim centrima, u pitanju su Arcjom Parahovski i Dušana Miletić”, rekao je Mijović.

Pobeda je imperativ za ekipu Budućnosti na ovom meču, jer prema rečima trenera Mijovića cilj je da se ekipa plasira u nokaut fazu.

"Nakon utakmice sa Krkom velika nam je želja da vidimo lepu atmosferu u dvorani ‘Morača’, nadam se da će biti ista, ako ne i bolja u odnosu na duel protiv Litkabelisa u prvom kolu Evrokupa. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam da dođemo do pobede“, istakao je Mijović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.