Mijović posle ubedljivog poraza: Teško je pričati o utakmici

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 21:35

Mijović posle ubedljivog poraza: Teško je pričati o utakmici

Trener Budućnosti Petar Mijović izneo je svoje utiske posle ubedljivog poraza.

Košarkaši Budućnosti su maltene poniženi u Beogradu gde ih je Crvena zvezda pobedila rezultatom 93:55.

Petar Mijović je posle utakmice rekao:

"Posle ovakvog rezultata i prikazane partije u prvom poluvremenu, teško je pričati o utakmici. Protiv Zvezde morate da imate fokus od prvog do poslednjeg minuta, morate da budete na vrhunskom nivou, a mi smo igrali samo pet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to na početku. Otvorili smo teren rivalu, Kampaco je razbio defanzivnu postavku, Zvezda je kažnjavali svaku našu grešku, a bilo ih je mnogo baš mnogo. Odbrana je bila blago rečeno meka", rekao je Mijović.

Naredni meč igra se 23. maja.



"Okrećemo se meču koji nas očekuje na našem parketu. Ponoviću još jednom, fokus, energija i agresivnost u odbrani moraju da budu na vrhunskom nivou od prvog do poslednjeg minuta, ako želimo da budemo ravnopavan rival"


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.