Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović uoči meča Real-Juventus: Još me vrijeđaju, ali nije bio ofsajd

Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac Predrag Mijatović, pred duel Juventusa i Real Madrida, prisjetio se finala Lige šampiona dva tima iz 1998. godine i ponovio da nije bio u ofsajdu prilikom postizanja pobjedničkog gola.

Mijatović je pogotkom u finalu u Amsterdamu prekinuo Realovo čekanje od 32 godine na trofej prvaka Evrope i ispisao svoje ime zauvjek u istoriji kraljevskog kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Iz Juventusa stalno ponavaljaju da je bio ofsajd, ali vidi se gdje je bio Pesoto, svi smo bili iza njega. Čak i danas mi širom svijeta dobacuju Italijani, nekad i vrijeđaju, a neki i prave šale. Kao navijači Intera", uz osmjeh poručuje Mijatović za "Gazetu delo Sport".

On se osvrnuo i na prošlogodišnje finale i ubijedljiv trijumf Reala nad Juventusom 4:1.

"Ako se gleda statistika, realno je da Real i sada eliminiše Juventus. U dva meča nema favorita, Juventus je vjerovatno najteži mogući protivnik za 180 minuta, veoma miran, za razliku od ostalih. Prošli su kroz košmar prošle sezone zato što je Real jedinstven", rekao je Crnogorac.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Juventusa i Reala igra se večeras od 20.45 u Torinu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.