Mijatović: Tores je uvek bio meta Reala, iznenadio me je njegov povratak u Atletiko

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Tores je uvek bio meta Reala, iznenadio me je njegov povratak u Atletiko

Bivša zvezda i sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović otkrio je da je klub bio zainteresovan za Fernanda Toresa tokom njegovog blistavog perioda u redovima gradskog rivala Atletika.

"Bili smo blizu potpisivanja ugovora tokom mog boravka u klubu. Morate da sagledate sve opcije kada ste sportski direktor i Tores je uvek bio na listi naših želja. Razgovarali smo o angažmanu, međutim, uvek je bilo teško da se taj transfer realizuje. Nije bio u pitanju novac, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tim za koji će da igra", izjavio je Mijatović za španski radio "Marka".

Bivši jugoslovenski reprezentativac priznao je da ne razume Toresov povratak u Atletiko, gde će igrati na pozajmicu do juna 2016, nakon što je Milan otkupio njegov ugovor od Čelsija.

"To je iznenađenje. Pored toga, promeniti klub na sredini sezone nema slisla. Možda je to dobar potez za njega i Atletiko, ali za mene predstavlja iznenađenje" dodao je Mijatović.

Tridesetogodišnji Tores, popularni "El Ninjo", bio je najbolji igrač Atletika, čiji je dres nosio od 2001. do 2007. i na 244 utakmice postigao 91 gol.

Navijači Atletika priredili su Toresu spektakularan doček na aerodromu u Madridu, nakon što je dogovoreno da španski napadač ponovo obuče dres "jorgandžija", čiji je prvi meč u 2015. godini i trijumf nad Levanteom ispratio sa tribina "Visente Kalderona".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.