Mijatović: Šta će nam Ronaldinjo?

Izvor: B92, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: "Šta će nam Ronaldinjo?"



Sportski direktor fudbalskog kluba Real Madrid Predrag Mijatović izjavio je da španski tim ne planira da angažuje Brazilca Ronaldinja. "Imamo mnogo kvalitetnih igrača i ne bismo angažovali fudbalera poput Ronaldinja, jer jednostavno nemamo mesta", rekao je Mijatović španskoj televizijskoj stanici "Kvatro".

Ronaldinjo je na poslednje dve utakmice ušao u igru sa klupe, što je prvi put od 2003. godine, kada je stigao u Barselonu, da 27-godišnji Brazilac ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počne meč u prvoj postavi, a da je zdrav.

"Nije normalno da tako važan igrač poput Ronaldinja ne igra koliko bi trebao. Siguran sam da bi voleo da ode, jer je vrlo teško biti strpljiv kada si zamena", dodao je nekadašnji igrač Partizana i Real Madrida.

Barselona je trenutno na drugom mestu španske Primere sa 28 bodova, dok je na prvoj poziciji Real Madrid sa 32 boda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.