Mijatović: Samo jedan zaslužuje Zlatnu loptu – Modrić

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Samo jedan zaslužuje Zlatnu loptu – Modrić

Legendarni jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović smatra da je Hrvat iz Real Madrida Luka Modrić jedini pravi kandidat za "Zlatnu loptu".

Modrić je već osvojio nagrade UEFA i FIFA za najboljeg fudbalera, a preostala je Zlatna lopta koju su poslednju deceniju dobijali samo Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

"Postoji samo jedan kandidat, Luka Modrić. Mislim i da će dobiti Zlatnu loptu... Videćemo šta će da se desi, ali Luka ima najveće šanse", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mijatović za Kadena Ser.

Modrić je u ovoj godini osvojio trofej Lige šampiona sa Realom, a bio je proglašen i za najboljeg fudbalera na Mundijalu u Rusiji na kome je sa kapitenskom trakom predvodio Hrvatsku do drugog mesta.

Još uvek nije objavljeno koja trojica su u užem izboru, a francuski mediji nagadjaju da će biti još prvaci sveta sa Francuskom Rafael Varan i Kilijan Mbape.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.