Izvor: Blic, 06.Mar.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Roma je bila bolja

Sportski direktor Reala iz Madrida Predrag Mijatović izjavio je danas da je razočaran što je Real poražen od Rome u osmini finala Lige šampiona.

"Još jednom smo ispali u ovoj fazi takmičenja, četvrti put zaredom. To je stvarno tužno. Roma je, međutim, veoma dobro odigrala sinoć. Italijani imaju veliki tim, koji je pokazao kvalitet i verujem da mogu daleko da doguraju u Ligi šampiona", rekao je Mijatović za dnevnik "Marka".

Mijatović smatra da je Real još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvom meču u Rimu (1:2) propustio priliku da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona.

"Eliminisani smo zbog onoga što se desilo u prvoj utakmici. Tada smo igrali sjajno i trebalo je da pobedimo. Platili smo cenu za promašene šanse u Italiji, a revanšu je Roma odigrala bolje u ključnim trenucima", dodao je Mijatović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.