Mijatović: Nešto se dešava

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 09:49

Mijatović: Nešto se dešava

Legendarni Predrag Mijatović komentarisao je Karla Ančelotija, ali i pojedine igrače Real Madrida.

"Kraljevski" klub je pre nekoliko dana razbio Barselonu na gostovanju (4:0) i tako se plasirao u finale Kupa kralja.

Mijatović je uoči promenu u ponašanju i raspoloženju Ančelotija.

"Ančelotijevo ponašanje se malo promenilo. Mora da shvati da je Real Madrid komplikovan klub, uvek zavisi od toga da li osvajate titule ili ne. Mora da bude miran, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga ljudi i igrači mnogo vole", rekao je Ančeloti i dodao:

"Imam osećaj da se nešto dešava i da Karlito nije tako srećan kao pre par meseci. Voleo bih da ostane još godinu dana".

Real Madrid je briljirao u meču protiv Barselone na Kamp Nou.

"Uživao sam u odličnoj utakmici. Kakva ličnost, kakav karakter tima. Ovaj tim raste. Detektuje slabosti protivnika, ubrzava ritam i kažnjava. Igrali su savršeno u drugom poluvremenu. Morali su da pokažu da i dalje mogu da se takmiče i da je ovaj tim još uvek gladan i želi da ima spektakularnu godinu".

Mijatović je govorio i o Luki Modriću, koji još uvek nije obnovio saradnju sa klubom.

"Vidim ga kao motivisanog, kao da nije ništa osvojio u poslednjih 10 godina. Mislim da će produžiti ugovor još godinu dana. Mislim da neće biti problema, mislim da klub zna da Luka želi da ostane i da će na kraju ostati".

Karim Benzema je protiv Barselone postigao het-trik.

"Prošlogodišnji Benzema je bio spektakularan, najbolji igrač na svetu. Ove sezone nije na tom nivou, ali i dalje postiže golove. To želimo od njega, golove", istakao je Mijatović.

Real će u finalu Kupa igrati protiv Osasune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.