Mijatović: Modrić i Ronaldo podjednako bitni za Real

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Modrić i Ronaldo podjednako bitni za Real

Nekadašnji igrač i sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović rekao je da je hrvatski fudbaler Luka Modrić podjednako bitan za tim kao i najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo.
Modrić ima sve osobine igrača za veliki tim. On je važan za Real, gde je jako teško igrati zbog pritiska rezultata i trofeja. Kada se tu doda pritisak medija i navijača, to je jako teško. Luka može to da izdrži, ali je i napredovao i postao bitan igrač za Real koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Ronaldo – rekao je Mijatović za špansku Marku.
Mijatović je kao igrač u Realu osvojio jednu titulu u Primeri, Superkup Španije, a bio je strelac jedinog gola u finalu Lige šampiona protiv Juventusa 1998. godine kad su Madriđani sedmi put postali šampioni Evrope nakon 32 godine čekanja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijatović: Modrić i Ronaldo podjednako bitni za Real

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

Nekadašnji igrač i sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović rekao je da je hrvatski fudbaler Luka Modrić podjednako bitan za tim kao i najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo..."Modrić ima sve osobine igrača za veliki tim. On je važan za Real, gde je jako teško igrati zbog pritiska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.