Mijatović: Jović ima kvalitet, MORA da bude strpljiv

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Jović ima kvalitet, MORA da bude strpljiv

Bivši as Real Madrida savetuje mladog srpskog fudbalera da u evropskom velikanu mora mnogo da radi i da čeka svoju šansu

Luka Jović je ovog leta stigao u Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra i od njega se očekuje da postane nova zvezda "kraljevskog kluba".

Nekadašnji fudbaler i čelnik Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da mladi fudbaler mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu.

"Kao svaki mladi igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kad se nađe u velikom klubu mora da bude strpljiv, da čeka svoju šansu, da trenira i razmišlja u tom pravcu. Neće mu biti lako jer je konkurencija žestoka, ali mlad je, pretpostavljam da ima ambicije da se pokaže i dokaže i na njemu je da čeka pravu priliku", rekao je Mijatović Tanjugu u Splitu, gde je boravio kao ambasador Sportskih igara mladih.

Strelac čuvenog gola za Real u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa (1:0) ističe da će Jović sigurno dobiti šansu.

"Sezona je duga, ima dosta utakmica u prvenstvu, Ligi šampiona i ostalim takmičenjima. Potrebno je samo strpljenje i profesionalizam, kvalitet ima", istakao je Mijatović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.