Mijatović: Imamo čemu da se nadamo

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 00:38

Mijatović: Imamo čemu da se nadamo

Trener košarkaša Borca Dejan Mijatović rekao je da će Krka pokušati da upiše prvu pobedu kod kuće u ABA ligi.

"Naredni rival se nedavno pojačao, jer je u svoje redove doveo Darka Planinića, iskusnog košarkaša, tako da sada ima jaču centarsku poziciju. Reč je o ekipi koja nema pobedu kod kuće, a dva puta je slavila na gostovanju protiv beogradskih ekipa, tako da će želeti da prvi put trijumfuje na svom terenu", rekao je Mijatović, prenosi klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Košarkaši Borca gostuju sutra od 15.00 ekipi Krke, u utakmici 13. kola ABA lige.

Čačanska ekipa je trenutno osma na tabeli regionalnog takmičenja sa šest pobeda i isto toliko poraza, dok je Krka pretposlednja sa skorom 2/10.

Mijatović je naveo da njegov tim čeka ozbiljna i zahtevna utakmica.

"Nalazimo se u dobrom ritmu, vezali smo dve pobede, tako da imamo čemu da se nadamo. Potrudićemo se da odigramo još jedan dobar meč, jer bi nam eventualna pobeda dodatno poboljšala situaciju", zaključio je trener Borca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.