Mijailović: Dogovorio sam se sa Lončarom

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Dogovorio sam se sa Lončarom

Predsednik crno-belih rekao je da će novi sportski direktor stupiti na funkciju 1. aprila.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i član ekipe Partizana koja je 1992. godine bila prvak Evrope, Nikola Lončar, uskoro će se i zvanično vratiti u taj trofejni klub.

O njemu kao o novom sportskom direktoru se pričalo i pisalo još od decembra, a predsednik kluba Ostoja Mijailović sada tvrdi da su utanačeni svi detalji budućeg Lončarovog angažmana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Nikola je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. On će od 1. aprila biti naš sportski direktor", rekao je Mijailović za "Sport klub".

Lončar dugi niz godina živi u Španiji, gde radi kao košarkaški TV komentator.

Mijailović ističe da će njegova poznanstva širom Evrope mnogo značiti Partizanu i da će doneti unapređenje sportskog sektora.

"Savetovao sam se sa Nikolom i prilikom angažovanja naših poslednjih pojačanja, Sija i Vona. Pokazao se kao izuzetno kvalitetna osoba i sagovornik. Mnogo ga cenim i mislim da ćemo imati ozbiljnu saradnju".

Dugogodišnji sportski direktor Dragan Todorić ove zime je prekomandovan na poziciju savetnika predsednika.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.