Mihine ćerke: Mi smo Mihajlovići, BORBA je naš DNK

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihine ćerke: Mi smo Mihajlovići, BORBA je naš DNK

Podrška stiže sa svih strana. Zahvaljuje srpski stručnjak, kao i njegovi najbliži...

Foto: Instagram/virgimih

Siniša Mihajlović (50), legendarni srpski "bombarder" i uspešan stručnjak u Seriji A, objavio je u subotu da je oboleo od leukemije.

Dok bude vodio ekipu u novoj sezoni Serije A, Miha će voditi i bitku za svoje zdravlje, jer ga od utorka očekuje "agresivna" terapija bolesti koja je izlečiva.

Uostalom, direktor Bolonje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Valter Sabatini je rekao: "Neće se dogoditi ništa, jer je ovaj čovek toliko jak!".

Miha je lično otkrio da mu je stiglo "bar 500-600" poruka podrške, na koje nije stigao da odgovori. Posle konferencije, kada je javnosti saopštio svoje stanje, oglasile su se i njegove ćerke.

Viktorija Mihajlović (22), najstarija od Sinišinih petoro dece, objavila je na svom Instagram profilu poruku...

"Kažu da Bog najteže borbe daje najboljim vojnicima. Čak i ako ne odgovorim, čitam vas sve i zahvaljujem iz srca. Mi smo porodica Mihajlovića, borba je u našoj DNK!"

Njena mlađa sestra Virdžinija (20) objavila je očevu sliku, uz veliki natpis: "RATNIK!"

"Iskreno hvala svima. Svakom ponaosob. Svim srcem", napisala je ona.

Mihajlović i njegova supruga Arijana imaju petoro dece. Uz dve ćerke imaju i sinove, Miroslava, Dušana i Nikolasa. Legenda našeg fudbala je početkom godine emotivno govorio o njima i otkrio javnosti teške porodične trenutke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.