Mihina Bolonja pobedila u uzbudljivom finišu, Leće pred ispadanjem (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2020, 19:23

Mihina Bolonja pobedila u uzbudljivom finišu, Leće pred ispadanjem (video)

Zanimljiv duel u Bolonji, mnogo značajniji za goste.

Večerašnji program u Seriji A počeo je utakmicom između Bolonje i Lećea, koja je završena pobedom domaćina rezultatom 3:2.

Kao i nedavno na gostovanju Parmi, Bolonja je vodila sa 2:0, pa potom dozvolila rivalu da izjednači, ali ovoga puta na kraju je došla do sva tri boda. Mihajlovićev tim je bez obzira na rezultat današnjeg meča bio u bezbednoj zoni, što se ne može reći za Leće, koji je dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola pre kraja na čak četiri boda zaostatka za Đenovom, prvom iznad zone ispadanja.

Bolonja je do ubedljivog vođstva stigla u prvih pet minuta meča. Palasio je u drugom minutu doveo domaće u vođstvo, da bi tri minuta kasnije Sorijano duplirao prednost.

Ta prednost je ostala na snazi sve do samog finiša poluvremena, kada je Mankosu smanjio na 2:1 i dao nadu ekipi Lećea da bi u nastavku mogla do preokreta.

Kada je Falko u 66. minutu izjednačio na 2:2, ta nada je postala znatno realnija, pa smo gledali veoma zanimljiv finiš meča.

Najbliži preokretu Leće je bio u 86. minutu preko Falka, kada je Krejči sa gol linije uspeo da izbije loptu.

I onda, u nadoknadi jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Bolonje, nije bilo reakcije sudije, niti VAR tehnologije na zaprepašćenje gostiju, a Bolonja je u narednom napadu realizovala kontru preko Muse Baroua - 3:2.

-

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihini puleni odigrali za obraz: Leće u velikom problemu zbog gola u nadoknadi vremena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2020

Sada na dva kola do kraja Leće kasni četiri boda za Đenovom, Bolonja slavila golom Musa Beroua - 3:2..Kada čujete da je neko pokazao karakter i da se ne predaje do poslednje kapi znoji, onda je to moglo danas da se primeni na Leće. Ovaj tim je gostovao Bolonji Siniše Mihajlovića, primio je dva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.