Mihin bes probudio Bolonju, njegove reči donele pobedu u Breši!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihin bes probudio Bolonju, njegove reči donele pobedu u Breši!

Sjajan preokret fudbalera Bolonje, osetio se pečat neverovatnog Siniše Mihajlovića.

Bolonja je danas u fantastičnom susretu uspela da savlada Brešu kao gost, bilo je 4:3 za ekipu koju zbog drugog ciklusa terapije u borbi protiv leukemije nije mogao sa klupe da predvodi Siniša Mihajlović.

Ipak, on je iz bolničke sobe pomno pratio dešavanja i davao instrukcije, a sada je Rodrigo Palasio otkrio da su upravo njegove reči pokrenule Bolonju u drugom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Gubili su sa 3:1 nakon prvih 45 minuta, a onda je Miha stupio na scenu i porukom prodrmao svoje pulene.

"Mihajlović je bio besan. Na poluvremenu nam je prosledio poruku, a mi smo pokušali da prenesemo na teren ono što nam je rečeno. Zahvaljujući njegovom mentalitetu smo uspeli da odigramo onakvo drugo poluvreme", izjavio je iskusni Argentinac nakon utakmice.

Ovo može samo borac Miha! Bravo, majstore, sa nestrpljenjem čekamo tvoj povratak na klupu Bolonje!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SINIŠI PAO MRAK NA OČI, POZVAO JE IGRAČE IZ BOLNIČKE POSTELJE I NASTALO JE ČUDO! Bolonja je na poluvremenu gubila sa 1:3, a onda se javio Miha i očitao im bukvicu: Usledilo je najbolje poluvreme u istoriji kluba!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019

Siniša Mihajlović zbog lečenja nije mogao da sedi na klupi Bolonje u utakmici protiv Breše u gostima, ali je dao značajan doprinost pobedi koja je njegov tim dovela do drugog mesta na tabeli.

Nastavak na Kurir...

Palasio: Poziv na poluvremenu koji je promenio sve

Izvor: RTS, 15.Sep.2019

Bolonja je na gostovanju gubila od Breše na poluvremenu sa 3:1. A onda je, za vreme odmora, prema rečima Rodriga Palasija, zazvonio telefon.. . Siniša Mihajlović, koji se leči od leukemije i trenutno je u bolnici gde je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.