Mihin Milan dobija veliko pojačanje

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihin Milan dobija veliko pojačanje

'Princ' se vraća kući.

Kako piše Tutomerkatoveb, Kevin Princ-Boateng  bi trebalo da potpiše ugovor na 6 meseci, sa opcijom produžetka saradnje.

On je je ranije postao 'tehnološki višak' u ekipi Šalkea, a u prethodnom periodu je trenirao sa 'Rosonerima'.

28-godišnjak neće moći da potpiše ugovor do početka zimskog prelaznog roka, ali će već 1. januara moći i zvanično, po drugi pu, da obuče dres italijanskog velikana.

Vezni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler je na San Siru proveo 4 sezone i za to vreme je na 74 meča postigao 10 pogodaka.

Nakon toga je pojačao 'Kraljevsko-plave' iz Gelzenkirhena, gde je na 46 utakmica postigao 6 golova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VRAĆA SE KUĆI: Princ u Mihinom Milanu? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015

Trener Milana Siniša Mihajlović mogao bi da dobije pojačanje koje mu je nedostajalo u prvom delu sezone.. . Italijanski mediji, a ‘tutomerkato’ pre svih prenose da će Kevin Princ–Boateng doći u Milan na šestomesečni ugovor, sa opcijom produžetka saradnje i u narednih nekoliko godina.. Da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.