Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 01:17

Mihi će ići para na uši: Milan morao da dobije dva igrača više kako bi srušio hrabru Bolonju (VIDEO)

Rosoneri ispustili dva gola prednosti, ali golovima u finišu slomili Bolonju - 4:2

Igra Bolonja Siniše Mihajlovića od najcrnjeg očaja do sjaja. Oscilira, ali kada je u pitanju hrabrost to je konstantna kada je reč o momcima koje predvodi legenda srpskog fudbala. Biće ponosan Siniša Mihajlović na sve što su njegovi momci pokazali večeras, demonstrirali neviđen karakter pošto nisu spustili glavu ni kada ih je Milan gazio i imao dva gola preddnosti. Gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su samo napred, uspeli da izjednače, ali su na kraju potpisali kapitulaciju. Milan nosi tri boda iz Bolonje, ali kapu treba skinuti domaćim momcima, koji su smogli snage dda brojčano inferiorni stignu do izjednačenja. Na kraju je bilo ono što se moglo naslutiti posle isključenja Suamooroa i Roberta Sorijana. Presudio je strašan udarac levom nogom Benasera i potvrda Zlatana Ibrahimovića – 4:2

Napisali smo da će Mihajlović biti ponosan, ali budite sigurni da će mu narednih dana ići para na uši od besa. Sve zbog arbitraže iskusnog sudije Paola Valerija, koji je u jednom od dve sporne situacije mogao da progleda kroz prste igračima Bolonje.

Milan je poveo ranim pogotkom Rafaela Leaa posle divnog direktnog pasa Zlatana Ibrahimovića. Tada su počela kola Bolonje da idu nizbro i niko nije mogao da ih zaustavi. Prvi sporni detalj dogodio se u 20. minutu, kada je Rade Krunić dobio loptu u prostor. Bilo je kontakta između njega i Suomaora, ali je čini se lopta bile prebrza. I ne toliko opasna po gol Bolonje. Međutim, Valeri je isključio štropera domaćeg tima, i činilo se zatvorio utakmicu. Još kada je pogodio desni bek Kalabrija udarcem sa 17 metara...

Ali na poluvremenu Siniša Mihajlović kao da je prepoznatljivi ratnički duh preneo na kompletnu ekipu. Bolonja prosto nije želela dda umre. Imala je i sreće u 49. minutu, pošto je Ibrahimović nespretno, posle kornera domaćih, pogodio sopstvenu mrežu. Bio je to prvi autogol u karijeri Zlatana Ibrahimovića koji je dao krila Bolonji. I ubrzo je domaća publika bila u ekstazi. Posle samo tri minuta Musa Berov je dobio direktan pas, pravu poslasticu za njegove brze noge i istančan njuh. Nije propustio priliku da pogodi mrežu Tatarušanua i najavi pravo malo čudo.

Možda bi se i čudio dogodilo da Milan nije dobio još malo „gurke“. Igrao se 58. minut kada je Tomori centrirao, krajnje neoprezno, ali nenamerno ga je nagazio Sorijano. Posle nešto kraćeg većanja Valeri je pokazao put u svlačionicu iskusnom vezisti i osakatio Bolonju.

Milan je krenuo na sve ili ništa. Igrala se viktorija pred golom Mihinog tima. Imao je Skorupski nekoliko bravura, ali u 86. minutu ništa nije mogao. Sevnula je levica Benasera sa 16 metara. Ubrzo je i Zlatan Ibrahimović stavio tačku.

SERIJA A - 9. KOLO

Petak

Torino - Đenova 3:2 (2:0)

/Sanabrija 14, Pobega 31, Brekalo 77 - Destro 70, Kaisedo 81/

Sampdorija - Specija 2:1 (2:0)

/Đasi ag 15, Kandreva 36 - Verde 95/

Subota

Salernitana - Empoli 2:4 (0:4)

/Ranijeri 48, Ismajli 55 ag - Pinamonti 2, Kutrone 11, Standberg 13 ag, Pinamonti 45 pen/

Sasuolo - Venecija 3:1 (1:1)

Bolonja - Milan 2:4 (0:2)

/Ibrahimović 49 ag, Berov 52 - Leao 16, Kalabrija 35, Kalulu 85, Ibrahimović 90/

Nedelja

12.30: (1,45) Atalanta (4,70) Udineze (8,00)

15.00: (1,70) Fjorentina (3,90) Kaljari (5,50)

15.00: (3,25) Verona (3,50) Lacio (2,30)

18.00: (2,85) Roma (3,40) Napoli (2,60)

20.45: (2,25) Inter (3,50) Juventus (3,35)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.