Mihajlović za nedelju dana smenio dvojicu kolega: Garsija, čuvaj se!

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović za nedelju dana "smenio" dvojicu kolega: Garsija, čuvaj se!

Ko naleti na Sinišu Mihajlovića i njegovu Sampdoriju ne piše mu se dobro. Ne verujete? Pitajte Stefana Kolantuona i Đanfranka Zolu, sada već bivše trenere Atalante i Kaljarija, koji su dobili otkaze upravo posle poraza od tima bivšeg selektora srpske reprezentacije.

Sampdorija je vezala dva trijumfa u prethodna dva kola i stabilizovala se u gornjem delu tabele, ali su u isto vreme porazi od Đenovljana koštali posla dvojicu italijanskih trenera.

Poraz od Sampdorije (2:1) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i to posle preokreta, za Kolantuona je bio i poslednji na klupi tima iz Bergama, makar u ovom mandatu, a istu sudbinu samo nedelju dana kasnije doživeo je i Đanfranko Zola. Neuspeh protiv Đenovljana bila je kap koja je prelila čašu strpljenja uprave ostrvljana, koji su uručili otkaz nekadašnjem velikom fudbaleru i umesto njega na klupu vratili Zdenjeka Zemana.

Naredni meč Sampdorija igra protiv Rome u Rimu. Da li bi dolazak Mihajlovića u "večni grad" trebalo da zabrine trenera "vučice" Rufija Garsiju, koji ionako ima dovoljno razlog za zabrinutost posle čak osam remija u devet kola.

(Foto: Beta/AP/Carlo Baroncini)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.