Mihajlović vodio Bolonju do pobede

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović vodio Bolonju do pobede

Bolonja je na svom stadionu savladala SPAL sa 1:0 (0:0) . Ekipu je sa klupe vodio Siniša Mihajlović, a tim mu je uzvratio pobedom.
Zanimljivo je bilo da su tribine stadiona bile popunjene kao da gostuju velikani italijanske lige. Svi su pozdravili trenera Mihajlovića prilikom ulaska na stadion. Delovalo je kao da je on taj koji je vratio navijače na stadion.

Zanimljiva fudbalska predstava, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prava prvenstvena. Obe ekipe su pokušale da sačuvaju svoj gol, a to je pošlo za rukom domaćinu.

Odlučujući pogodak postignut je u trećoj minuti nadoknade vremena. Orsolini je uputio centaršut sa desne strane Soriano je bio najviši u skoku i glavom smestio loptu u mrežu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.