Mihajlović upozorava igrače: Ako se ponovi igra iz Bergama, biću ljut!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović upozorava igrače: Ako se ponovi igra iz Bergama, biću ljut!

Iako ih još uvek niko ne shvata previše ozbiljno kada je u pitanju boba za plasman u evrokupove, Sampdorija ne odustaje. Izabranici Siniše Mihajlovića u prošlom kolu osvojili su tri veoma važna boda nakon preokreta u Bergamu i zadržali korak sa Fjorentinom i Lacijom.

Bivši selektor Orlova imao je mnogo primedbu na račun svojih igrača u prvih 45 minuta meča na Atleti Azuriju, pa upozorava igrače da se tako nešto ne sme ponoviti protiv Kaljarija na Luiđi Ferarisu u Bergamu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
„Poštujemo Kaljari, ali jačismo od njih. Oni ne žele da izgube, jer bi ih poraz jednom nogom gurnuo u Seriju B. Ako nam se desi da budemo u podređenom položaju kao u Bergamu, biću ljut“, rekao je Mihajlović, koji je nedavno u derbiju Đenove nasrnuo na svog igrača Vaska Ređinija.

„Ova utakmica možda izgleda lako, ali ako joj ne pristupite na pravi način, može da bude izuzetno teška. Želimo da ostanemo u vrhu tabele“, dodao je Mihajlović.

Sampdorija nakon 25 odigranih kola zauzima šestu poziciju na tabeli Serije A sa tri boda manje od petoplasirane Fjorentine i četiri manje od četvrtoplasiranog Lacija, mada ni šest bodova trećeplasiranog Napolija ne deluju tako nedostižno.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.