Mihajlović tužio Sporting

Izvor: BKTV News, 25.Avg.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović tužio Sporting

Siniša Mihajlović podneo tužbu protiv lisabonskog Sportinga

Bivšem selektoru reprezentacije Srbije uručen je otkaz posle samo devet dana od potpisivanja ugovora, kojim je bio vezan za Portugalce naredne tri godine. Mihajlovića je na mesto šefa stručnog štaba postavila stara uprava kluba, a prvo što su novi članovi uprave uradili bilo je otpuštanje našeg stručnjaka, uz obrazloženje da je Srbin bio na probnom radu.

Odluka da tuži portugalskog velikana Sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) je očekivana, jer je Siniša takav potez najavio odmah posle raskida ugovora.

"Želim da prekinem razne spekulacije. Sa Sportingom sam potpisao trogodišnji ugovor 18. juna i on je trebalo da počne 1. jula. Nekoliko dana kasnije predsednik kluba Bruno De Karvaljo, koji je pregovarao sa mnom, smenjen je, a nova uprava je raskinula moj ugovor 27. juna uz obrazloženje da nisam prošao probni period, što je neophodno po zakonu Portugalije. Obrazloženje je nepravedno, jer ugovor još nije krenuo, a u to vreme sam bio na odmoru u Sardiniji", navodi se u saopštenju Mihajlovića.

Sporting i Siniša Mihajlović potpisali su ugovor koji je garantovao zaradu od šest miliona evra jednom od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena.

Mihu je na klupi zeleno-belih nasledio Žoze Pešeiro.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.