Mihajlović saopštio da boluje od leukemije

Izvor: RTS, 13.Jul.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović saopštio da boluje od leukemije

Srpski trener i nekada legendarni fudbaler Siniša Mihajlović na konferenciji za štampu saopštio je da boluje od leukemije, zbog čega se povlači sa mesta trenera Bolonje i prekida karijeru.
"Sazvao sam ovu konferenciju za novinare i zamolio za privatnost, jer sam lično hteo da kažem ekipi i javnosti ovu vest. Nažalost, to se nije ostvarilo i nisu svi poštovali moju želju. U nameri da prodaju nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stotina primeraka više, pokvarili su dugotrajno prijateljstvo", rekao je Mihajlović, misleći na novinare lista "Korijere delo Sporta".

Konferenciji je prisustvovao i Valter Sabatini, direktor Bolonje.
"Trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare, da bi govorio o svojoj situaciji. Ovde smo da ga podržimo. Porodica Saputo je doletela iz Montreala. Ovaj čovek će uvek moći da računa na Bolonju. Biće uz nas i mi ćemo biti uz njega, štagod da se dogodi. Ovaj čovek je veoma jak. I hajde da kažemo jasno - Siniša će ostati trener Bolonje i ništa se neće promeniti!", izjavio je Sabatini.
"Kad sam saznao plakao sam danima. Ali to nisu bile suze straha. Poštujem ovu bolest. I suočiću se s njom. Ispršenih grudi. Gledaću je u oči. Kao što sam uvek radio...", zaključio je "Miha".
Mihajlović je u januaru drugi put u karijeri preuzeo Bolonju umesto Filipa Inzagija i odličnim rezultatima obezbedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji.
Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.
Bivši selektor reprezentacije Srbije u Italiji je radio kao trener još Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Torina i Milana.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabatini: Miha ostaje trener Bolonje, više volim njega iako nije skroz zdrav nego bilo koga drugog

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2019

Strašna bolest je primorala Sinišu Mihajlovića da pauzira trenersku karijeru. Srpski strateg, legendarni fudbaler, saopštio je javnosti da je oboleo od leukemije, ali da je siguran da će pobediti tu tešku bolest. Jasno je da Miha neće moći da vodi Bolonju u narednoj sezoni, iako je nedavno potpisao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.