Mihajlović priznao: Bolji je izvođač penala od mene

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović priznao: "Bolji je izvođač penala od mene"

Siniša Mihajlović retko priznaje ovakve stvari, ali ovoga puta je upravo to rekao nakon utakmice.

Raspoložen je bio Siniša Mihajlović nakon utakmice protiv Kjeva koju je njegova ekipa rešila u svoju korist (3:0) i tako stigla do četvrte pobede u poslednjih pet mečeva.

"Nije mi se svidelo prvo poluvreme, mislili smo da možemo da rešimo sve u prvih petnaest minuta. Mislili smo samo da krenemo napred.

U drugom smo razbistrili glavu, igrali smo strpljivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zaslužili smo pobedu protiv odličnog Kjeva koji je igrao dobro u poslednjih nekoliko mečeva"
, rekao je Mihajlović.

Posebno je u pobedi pohvalio svog igrača, Erika Pulgara, koji je postigao dva gola, oba iz penala i to u roku od tri minuta.

"Nikada nije lako postići gol iz penala. Pulgar je uspeo da postigne pet iz pet pokušaja u poslednjih pet mečeva. Ja sam promašio više penala nego slobodnjaka, tako da je svakako bolji izvođač penala od mene", rekao je Mihajlović koji je zasmejao novinare.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.