Mihajlović preuzima Sampdoriju?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović preuzima Sampdoriju?

Srpski fudbalski stručnjak i trener Katanije Siniša Mihajlović mogao bi na kraju sezone da preuzme Sampdoriju, prenosi "Tutosport".

Čelnici Sampdorije su navodno već razgovarali sa Mihajlovićem o mogućnosti da preuzme klub iz Đenove. Italijanski mediji navode da će sadašnji trener Đenovljana Luiđi del Neri na kraju sezone da napusti klub.

Srpski stručnjak je istakao da je spreman da preuzme Sampdoriju, a navodno je čelnicima kluba dostavio preliminarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << spisak pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Mihajlović (41) je preuzeo Kataniju u decembru prošle godine, a sicilijanski klub se trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli Serije A sa 31 bodom iz 28 utakmica. On je pre Katanije predvodio Bolonju, a od 2006. do 2008. bio je pomoćni trener Intera.

Mihajlović je igrao za Sampdoriju od 1994. do 1998. godine, a za klub iz Đenove nastupio je na 110 utakmica i postigao 12 golova.

"Tutosport" dodaje da postoji mogućnost da Mihajlović na kraju sezone preuzme Fiorentinu, ako klub iz Firence napusti Ćezare Prandeli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.