Mihajlović o klupi Milana: Iznagi je moj prijatelj...

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović o klupi Milana: Iznagi je moj prijatelj...

"Njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović nije želeo konkretno da govori o mogućnosti da na kraju sezone napusti klub iz Ðenove, ali kako vreme prolazi sve je izvesnije da bi to uskoro i moglo da se desi.

"U ovom trenutku moja budućnost nije važna. Sada je glavna stvar - sledećih devet utakmica. Međutim, nisam siguran da ću nakon toga ostati u klubu", >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao je Mihajlović, a navodi Republika.

Prema nezvaničnim informacijama, za srpskog stručnjaka zainteresovan je Milan, kojeg trenutno vodi nekadašnji klasni napadač Rosonera Filipo Inzagi.

"Inzagi? On je moj dobar prijatelj, ali njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović.

Bivši selektor reprezentacije Srbije sa velikim uspehom predvodi Sampdoriju, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Italijanski mediji ranije su objavili da su za Mihajlovića zainteresovani još Napoli i Roma, a poslednjih nedelja najavljuje se da je on i krugu kandidata za mesto menadžera aktuelnog prvaka Engleske, Mančester Sitija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.