Mihajlović napustio bolnicu posle trećeg ciklusa hemoterapije

Izvor: RTS, 20.Nov.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović napustio bolnicu posle trećeg ciklusa hemoterapije

Srpski trener Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u Bolonji nakon završetka trećeg ciklusa hemoterapije. Trener italijanskog prvogligaša završio je odlučujući deo lečenja, posle kojeg će biti mnogo jasnije kako se bori sa leukemijom.
Njegova supruga Arijana na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju posle napuštanja bolnice "Sant Orsola" uz opis "Nema lepše stvari. Povratak kući". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Treneru Bolonje u julu je dijagnostifikovana leukemija, ali je uprkos terapijama ostao šef stručnog štaba. Klub je potvrdio da se Miha vraća obavezama.
"Pošto je pušten jutros iz bolnice, Siniša Mihajlović će se sutra pojaviti u centru Nikolo Gali i voditi ekipu na treningu", stoji u saopštenju Bolonje.
Bivši fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera vodio je u nekoliko navrata ekipu ove sezone, kada je za to imao dozvolu lekara.
Mihajlović ima 50 godina, a Bolonja mu je sedmi tim koji trenira u Italiji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mihajlović napustio bolnicu: Supruga Arijana objavila dirljivu fotografiju

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u Bolonji Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u Bolonji. Miha poslednjih meseci vodi životnu borbu nakon što mu je dijagnostifikovana leukemija, a posle šest nedelja upravo je završiotreći,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.