Mihajlović napadnut u Đenovi!

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović napadnut u Đenovi!

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović napadnut je nedaleko od timskog hotela u Đenovi, a prema prvim informacijama napadač je od ranije poznat policiji.

Kako javlja italijanska agencija ANSA, napadač je navijač Sampdorije.

On je prvo preko ulice vredjao Mihajlovića, koji je potom prešao ulicu i upitao ga da li se njemu obraća.

Napadač je potom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce.

Tuču su prekinuli igrači Sampdorije, koji su Mihajlovića odvojili od napadača, a srpski trener je u policiji podneo prijavu zbog napada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut Siniša Mihajlović u Đenovi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović napadnut je nedaleko od timskog hotela u Đenovi, a prema prvim informacijama napadač je od ranije poznat policiji. ..Na meti navijača Sampdorije: Siniša Mihajlović.. ..Kako javlja italijanska agencija ANSA, napadač je navijač Sampdorije. On je...

Nastavak na Vesti-online.com...

NAPAD NA MIHAJLOVIĆA: Navijač Sampdorije nasrnuo na srpskog stručnjaka

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014

ĐENOVA - Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović napadnut je nedaleko od timskog hotela u Đenovi, a mediji javljaju da je napadač od ranije poznat policiji...Prema prvim informacijama Mihajlovića je napao navijač Sampdorije. On je prvo preko ulice vređao Mihajlovića, koji je potom prešao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.