Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 00:33

Mihajlović frustriran: Neprihvatljivo, razočaravajuće, iritantno...

Trener Bolonje kaže da je ekipa u Rimu protiv Vučice pokazala stare probleme

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović ne zadovoljava se prosekom, želi više... Takav je bio kao igrač, nastavio i kao trener. Ne trpi prosečnost, ali Bolonja je upravo to – zakucana za sredinu tabele Serije A bez šansi da napravi iskorak.

Tim sa stadiona Renato Dal’Ara je poražen na Olimpiku od Rome (0:1) u 30. kolu šampionata na Apeninina, a nekadašnji trener Sampdorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fjorentine, Milana i Torina kaže da je ekipa u meču sa Vučicom ispoljila stare probleme.

"Ako ste videli moj intervju prošle nedelje, to se upravo dogodilo. Stvaramo šanse, igramo dobro, trošimo toliko energije i idemo na pauzu sa golom manjka (0:1). Neprihvatljivo“, rekao je Mihajlović za Skaj Sport Italija.

On kaže da nema šta da zameri igračima.

"Ne mogu ništa više da kažem, jer momci su uradili ono što su morali, ali to je ista stvar koja nam se ponavlja kao i utakmica pre i utakmica pre toga i utakmica pre toga... Naročito protiv velikih klubova, imamo više poseda, više šuteva na gol, više šansi i bez bodova. Komplimenti su besmislena uteha kada odlazimo praznih ruku. To je razočaravajuće. To je iritantno. Tako smo blizu i nikad ne stižemo na cilj“.

Ponedeljak, 19.00: (1,92) Kijevo (3,45) Piza (4,10)

Mihajlović je mnogo puta tražio od uprave napadača, ali njega nema. Fali završnica, golgeter.

"Ne znam da li će doći centarfor, ne znam o čemu ćemo tada razgovarati. Sada je situacija da moramo da osiguramo opstanak protiv Specije i Torina. Šteta velika, jer posle Intera prošle nedelje ponovo nismo zaslužili da izgubimo 1:0 protiv timova koji su na papiru mnogo jači od nas. Nisi video razliku na terenu, i ako smo bili superiorniji u oba meča. Ovo nam se stalno dešava, a to znači da nam nešto nedostaje“, istakao je trener Bolonje.

Bolonja je na 11. mestu Serije A, na dva poslednja meča nije postigla golove. Čini se da ne mora da brine za opstanak do kraja šampionata. Ima čak 12 bodova više od Kaljarija koji je na mestu koje znači selidbu u Seriju B.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.