Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2021, 18:40

Mihajlović besan nakon remija: Zbog sudija smo u dve utakmice osvojili četiri boda manje

Srpski strateg nezadovoljan posle utakmice sa Udinezeom (1:1)

Igrač više od 38. minuta i drugog žutog kartona Pereire bio je dovoljan Bolonji da preko Beroua stigne do vođstva u 67. minutu protiv Udinezea, ali ne i da sačuva vođstvo do poslednjeg sudijskog zvižduka. Radost Siniše Mihajlovića pokvario je Beto golom u 83. minutu, a srpski strateg besan i razočaran sumirao je utiska posle utakmice.

"Nismo remizirali zbog sudijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odluka već zato što nismo bili dovoljno odlučni da utakmicu završimo pri rezultatu 1:0. Imali smo previše prilika koje nismo iskoristili", rekao je strateg Bolonje.

Iako je istakao da je krivica za ispuštenu prednost na Bolonji, srpski trener imao je zamerke i na račun arbitra.

"Ne razuzmem ako sudija da crveni karton rivalu zašto mora da tu odluku kompenzuje tokom čitave utakmice sumnjivim odlukama. Svanbergov žuti karto nije postojao, a naterao me je da da zamenim igrača i da ne rizikujem eventualno isključenje. Umoran sam od gledanja kako sudije suspenduju posle naših utakmica, dok mi u međuvremenu imamo četiri boda manje, dva su nam uskraćena danas i dva protiv Đenove".

Nabrajajući sporne situacije Mihajlović se dotakao i pogotka za izjednačenje.

"Kod primljenog gola moj golman nije mogao da skoči jer se Bekao naslanja na njega i blokira ga. Jasno se vidi na snimku, ne znam zašto VAR ne interveniše u ovim situacijama", kazao je Mihajlović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.