Mihajlović: Zvaću kadete Partizana

Izvor: B92, 26.Nov.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Zvaću kadete Partizana

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović planira da za prijateljsku utakmicu sa Irakom (6. decembar) pozove i dvojicu kadeta Partizana.

Mihajlović je od dolaska na mesto selektora počeo podmlađivanje tima, a pre nastavka kvalifikacija za SP 2014. u martu, odlučio je da proba još nekoliko mladih igrača.

"Zvaću samo igrače iz domaćeg prvenstva. Iz Partizana planiram da zovem Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića i još dvojicu igrača tog godišta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (1996). To je samo za ovo okupljanje", rekao je Mihajlović.

Što se tiče profesionalaca, Mihajlović planira da proba samo jedno novo ime, ali igrača za koga je već rekao da će dobiti šansu.

"Sve koje sam do sada zvao planiram još jednom da vidim u februaru. Od novajlija tu će biti samo Nikola Đurđić, ostalo je već poznato", rekao je Mihajlović.

Srbija je u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu ostvarila pobedu, remi i dva poraza, a u martu će gostovati Hrvatskoj (22. mart) i dočekati Škotsku (26. mart).

"Beli orlovi" su u novembru savladali selekciju Čilea u prijateljskom meču sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Zvaću dva kadeta Partizana

Izvor: Press, 26.Nov.2012

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović za prijateljski meč sa Irakom planira da pozove dva kadetska fudbalera Partizana, prenosi Žurnal..- Zvaću samo igrače iz domaćeg prvenstva. Iz Partizana planiram da zovem Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića i još dvojicu igrača...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.