Mihajlović: Žao mi je što se Karadžić povlači

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Žao mi je što se Karadžić povlači

Selektor Srbije Siniša Mihajlović je nedavno izjavio Žurnalu da mu nije jasno „zašto Zvezda želi da smeni Tomislava Karadžića”.
(FOTO: N. Negovanović)
Posle izjave predsednika FSS da će se u decembru povući sa funkcije, Mihajlović je bio iznenađen:
Žao mi je što se Karadžić povlači, dobro je radio. Iskreno, malo sam iznenađen poznavajući njegov karakter. Ovo nije dobro pred meč sa Hrvatskom za sve nas koji radimo u savezu i zbog motivacije u timu. Verovatno se raduju oni što su to od njega tražili – rekao je za zurnal.rs Mihajlović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha: Žao mi je Toleta, dobro je radio

Izvor: Mondo, 27.Avg.2013, 00:50

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović stao uz odlazećeg predsednika FSS Tomislava Karadžića..

Nastavak na Mondo...

"Vraćanje u ponor, Džajić rešenje"

Izvor: B92, 27.Avg.2013

Siniša Mihajlović žali zbog odluke Tomislava Karadžića da napusti mesto predsednika FSS, a smatra da je Dragan Džajić pravo rešenje za naslednika..."Žao mi je zbog odluke Karadžića da se povuče, izuzetno ga cenim kao čoveka, mislim da je odlično obavljao posao, iznenađen sam odlukom. Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.