Mihajlović: Uvek su veći Srbi oni koji su rođeni van Srbije

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Uvek su veći Srbi oni koji su rođeni van Srbije

Selektor Srbije, Siniša Mihajlović, bio je gost Alternativne televizije iz Banjaluke. Pričao je o svemu, a najviše o predstojećoj utakmici u Zagrebu, protiv Hrvatske.
Na utakmicama reprezentacije veći dio je navijača iz Republike Srpske nego iz Srbije, znate li za taj podatak?
Znam! Na tribinama su većina navijači iz Krajine. Vidim to po zastavama i natpisima gradova, transparentima… Rođen sam u Hrvatskoj i smatram da su uvek veći Srbi oni koji su rođeni van >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Srbije. Oni više vole tu zemlju nego Srbi u Srbiji. Srbi iz Krajine prevale po nekoliko stotina kilometara da dođu na meč reprezentacije, a neko ko je sto metara od stadiona ostane kući. To je tako.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha: Veći Srbi rođeni van Srbije

Izvor: B92, 08.Feb.2013, 00:06

Selektor Srbije Siniša Mihajlović bio je gost Alternativne televizije iz Banjaluke gde je glavna tema bio duel sa Hrvatskom u martu, u kvalifikacijama za SP...Mihajlović je posebno istakao da na utakmicama Srbije ima mnogo navijača iz Republike Srpske, istakavši da su Srbi van Srbije veći od onih...

Nastavak na B92...

Veći Srbi rođeni van Srbije

Izvor: RTS, 08.Feb.2013

Siniša Mihajlović smatra kako Srbi koji su rođeni van Srbije i žive van nje više vole ovu zemlju od Srba iz Srbije. Srbi iz Krajine prevale po nekoliko stotina kilometara da dođu na meč reprezentacije, a neko ko je sto metara od stadiona ostane kod kuće, kaže Mihajlović...Selektor Srbije gostovao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.