Mihajlović: Rekao sam sinu, ako budemo poveli ti uspori meč...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2015, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Rekao sam sinu, ako budemo poveli ti uspori meč...

"Naravno, šalim se. Velika pobeda u trenutku kada smo morali da napravimo skok. Veoma sam srećan. Nije slučajnost što smo osvojili 10 bodova u poslednje četiri utakmice. Na pravom smo putu i moramo da nastavimo u istom pravcu, meč sa Atalantom bi mogao da bude prekretnica", rekao je srpski strateg

Stvari su konačno krenule pravim smerom. Milan je vezao i treću pobedu u Seriji A, na rimskom Olimpiku odigrao najbolju utakmicu ove sezone i vratio se u borbu za najviši plasman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Razloga za zadovoljstvo nakon odlične igre svog tima imao je i Siniša Mihajlović, koji je u proteklih nekoliko nedelja trpeo ozbiljne kritike, ali će večeras uživati u hvalospevima na svoj račun.

"Šteta što smo primili gol, nismo smeli to da dozvolimo", u svom stilu je započeo konferenciju za medije Mihajlović i potom se osvrnuo na igru svoje ekipe.

"Videli smo odličan timski duh naše ekipe, bili smo kompaktni, držali smo pod kontrolom njihove najvažnije igrače. Bila je to odlična utakmica svih momaka. Ne znam da li je ova utakmica naša prekretnica u sezoni, jer moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu. Meč protiv Atalante će nam biti izuzetno važan, pošto smo malo promenili formaciju, igramo u formaciji 4-3-3 sa mnogo manje pritiska u odbrani", rekao je Mihajlović.

Razloga za zadovoljstvo je mnogo.

"Velika pobeda u trenutku kada smo morali da napravimo skok. Veoma sam srećan. Nije slučajnost što smo osvojili 10 bodova u poslednje četiri utakmice. Na pravom smo putu i moramo da nastavimo u istom pravcu, meč sa Atalantom bi mogao da bude prekretnica".

Karlos Baka iz utakmice u utakmicu pokazuje da je veliko pojačanje Milana.

"On je naš glavni igrač, takođe, platili smo ga 30.000.000 evra. On je veliki napadač, koji velikodušno pokaže odbrani u odbrani svog gola. Kada se nađe u prilici on postigne gol, osim ako ne pokuša rabonu", ponovo je u šaljivom tonu komentarisao Mihajlović.

Mihajlovićev sin Dušan je skupljao lopte iza gola, što je takođe jedan od detalja koji su obeležili večerašnju fudbalsku predstavu u Rimu.

"On je bio Milanov navijač, ali je sada lacijal. Rekao sam mu da uspori igrau ako budemo poveli... Naravno, šalim se", uz osmeh je završio Mihajlović.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mihajlović: Ništa nije slučajno, pa ni naša igra

Izvor: B92, 02.Nov.2015

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da dobra forma njegovog tima nije slučajnost posle impresivne pobede Rosonera protiv Lacija. Uprkos brojnim pojačanjima, Mihajlovićevi izabranici su zabeležili veoma loš start sezone u Seriji A, pa su se poslednjih nedelja pojavile spekulacije da se sprema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.