Mihajlović: Razočarali najiskusniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Razočarali najiskusniji

BEOGRAD -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle poraza od Belgije (0:3) da je razočaran igrom najiskusnijih igrača, koji nisu stali na loptu kada je trebalo, iako je to bio dogovor.

"Presudila je njihova bolja fizička pripremljenost i naši najiskusniji igrači koji su radili suprotno od onog što je trebalo da rade. Znao sam da ćemo da padnemo u drugom, to je bila sasvim druga utakmica. Išli smo grlom u jagode, uhvatili su nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na kontru i oni su pokazali da su iskusnija ekipa", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare posle meča.

On je istakao da je očekivao od Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova da smire mladu ekipu.

"Ako igramo kao prvo poluvreme, možemo da pobedimo svakog. Ako igramo kao u drugom, možemo da izgubimo od svakog. To su dva lica tima, ali ovo je mlada ekipa. Boli me što ti stariji igrači koji igraju u velikim klubovima moraju da stanu na loptu, Ivanović i Kolarov, a oni su najviše napadali. Tu smo izgubili utakmicu", poručio je on.

Mihajlović je naveo da ga Belgija nije iznenadila igrom.

"Znao sam da imaju odličnu ekipu i da će iskoristiti svaku našu grešku. Dokazali su da su favoriti u grupi, iako su u prvom poluvremenu nezasluženo vodili sa 1:0. Ipak, na kraju su zasluženo stigli do pobede", kazao je Mihajlović.

Selektor Srbije na kraju je pohvalio publiku za ponašanje i navijanje.

"Mnogo mi je žao zbog navijača jer su došli u velikom broju, nisu zviždali himni i nosili su momke, pogotovo u prvom poluvremenu. Izvinjavam se publici, zaslužila je pobedu zbog ponašanja i navijanja", zaključio je on.

Sledeću utakmicu reprezentacija Srbije igra u utorak protiv reprezentacije Makedonije u Skoplju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.