Mihajlović: Nećemo dozvoliti da nam padnu glave

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nećemo dozvoliti da nam padnu glave

„Naš fokus ostaje isti, derbi ostavljamo iza nas”, poručuje srpski strateg

Torino je doživeo još jedan poraz u gradskom derbiju od Juventusa, ali trener Bikova Siniša Mihajlović smatra da njegovu ekipi tu neće poljuljati u nastavku sezone.

Stara torinska dama je slavila sa ubedljivih 4:0, ali joj je posao u ovoj utakmici značajno olakšalo isključenje Bazelija u 24. minutu.

„Počeo je da udara, što je dobra stvar, ali bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bude malo oprezniji”, rekao je Mihajlović u svom stilu, a potom nastavio.

„Prvi žuti karton je bio preoštar, jer su na Belotiju bila dva slična prekršaja koja nisu sankcionisana. Drugi karton je bio apsolutno ispravan tako da se ne mogu žaliti. Ne želim da komentarišem te situacie, pripremili smo se za meč na jedan način, koji na kraju nismo bili u mogućnosti da primenimo. Juventus je krenuo snažno, a nakon 25 minuta smo bili prinuđeni da igramo sa desetoricom. Dok nas je bilo 11 imali smo šanse, ali je nakon toga Juventus zalužio pobedu. Teško je prihvatiti, ali jedina stvar koja bi mogla da bude gora od ovog poraza jeste da dopustimo da nam sada padnu glave”, rekao je Mihajlović.

Derbi koji to nije bio - Dibala i Pjanić pravili čuda, Torino nestao sa terena (VIDEO)

Torino je sada na sasvim solidnom šestom mestu Serije A.

„Naši ciljevi se ne menjaju, naš fokus ostaje isti, nastavljamo dalje, ostavljamo derbi iza sebe. Naša je krivica što smo imali igrača manje više od sat vremena”.

Mnogi smatraju da je srpski strateg svojim izjavama pre utakmice uneo preveliku nervozu u sopstvene redove.

„Svaki igrač se za utakmicu priprema na svoj način. Pokušao sam da preuzmem pritisak i napetost na sebe. To je derbi, ali je pre svega samo utakjmica. Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da ne želim više da vidim nijedan žuti karton zbog prigovora sudiji. Juve je zaslužio da pobedi, verovatno bi zaslužio i da je bilo 11 na 11, ali volim da odigram meč ravnopravnih snaga. Naši ciljevi se ne menjaju, želimo da se borimo za mesto u Ligi Evrope i nadamo se da ćemo u tome uspeti. Iza nas je tek šest kola i nećemo dozvoliti da nam glave padu. Žao nam je naših navijača, izvinjavamo im se, ali ovo moramo da prihvatimo i nastavimo dalje”, rekao je Mihajlović.

Torino u narednom kolu dočekuje Veronu na svom Olimpiku.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Niko ne zna Mihine muke, poraz u derbiju, pa sukob interesa u porodici!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017

Imao je podršku sa tribina, a možda i nije, to je na njemu da utvrdi kada bude ispitao čitav slučaj!..Samo što se nebo nije srušilo na glavu juče Siniši Mihajloviću...Torino je pregažen u duelu sa Juventusom, bilo je 4:0, ponovo su se čuli rasistički povici na račun Srbina, on je oćutao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.