Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021, 13:52

Mihajlović: Imam još dve godine ugovora, ali u fudbalu se nikad ne zna

Srpski strateg ponovo govorio o statusu u Bolonji

Uprkos ugovoru sa Bolonjom koji je na snazi do juna 2023. godine, sudbina Siniše Mihajlovića konstantna je tema na Apeninskom poluostrvu. Srbin koji je uspeo da postavi klub na stabilne noge dovodio se u prethodnom periodu u vezu sa nekoliko timova, te se između ostalog glasno govorilo o njegovom odlasku u Sampdoriju i Juventus, a trener Bolonje na budućnost se osvrnuo i pred utakmicu 37. kola Serije A protiv Verone. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Sačekajmo... Imam još dve godine ugovora, ali u fudbalu nikad ne znaš šta može da se dogodi. I dalje razmišljamo samo o tome kako ćemo igrati sutra", rekao je strateg Bolonje.

Duel zakazan za ponedeljak od 20.45 predstavljaće prvo gostovanje Mihajlovića na Bentegodiju od 2019. godine i susreta kojem je prisustvovao između dve faze lečenja od leukemije.

"Sećam se dobro da nisam mogao da napravim dva koraka zaredom. Vrtelo mi se u glavi, i šta više, na tom stadionu se nalazi najveće tehničko područje na svetu. Srećom, mnogo sam bolje, ali nadam se da i tim izgleda bolje nego tada. Cilj je da Bolonja završi sezonu u gornjoj polovini tabele, međutim ne treba zaboraviti da nam je ambicija pred početak sezone bila da izborimo opstanak, a mi smo to uspeli već oko 32. kola dok su druge ekipe poput Fjorentine, Parme, Kaljarija i Torina borile do kraja ili čak ispale, iako su potrošili više od nas. Nije sve očigledno, čak i ako mnogi tako misle. Vidim mnogo pesimizma na našem putu, ali želeo bih da se setim kakva je bila Bolonja pre mog dolaska. Četrnaesto mesto, dva petnaesta... Za dve i po godine zauzeli smo deseto i dvanaesto mesto, a sada smo još uvek u trci za deseto. Mnogi igrači su se poboljšali, porasla im je vrednost, kako zahvaljujući njihovom radu, tako i zahvaljujući našoj hrabrosti da im pružimo šansu. Ne mogu da se setim drugog tima koji je sve ovo uradio u dve i po godine", kazao je Mihajlović.

Iako Srbin nije decidno i javno izneo stav po pitanju budućnosti, italijanski mediji tvrde da je već istakao želju da ostane, međutim da je istovremeno zatražio garancije da će se klub pojačati dovođenjem napadača i štopera, uz angažman zamena za eventualne igrače koji budu prodati tokom leta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM STATUSU: Izjava koju su svi navijači Bolonje čekali!

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2021

Ovo će obradovati navijače. Bolonja će u okviru 37. kola Serije A gostovati Veroni. Na konferenciji za medije, obratio se Siniša Mihajlović koji je pričao o svom statusu u klubu. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije istakao je da u fudbalu svašta može da se desi. – Sačekajmo… Imam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.